NatureToNatures mission

NatureToNature Nordic er Danmarks største leverandør af miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt engangsservice og -emballage. Vi har et bredt sortiment og produkterne kan bruges af både private og erhvervsdrivende, som ikke ønsker at belaste vores miljø med det engangsservice og -emballage som de bruger.

Det tager jordens mikroorganismer cirka 64 dage at omdanne produkterne til muld i naturen!

Vores produkter kan anvendes til mange formål, da de er stærke, stabile og sikre at bruge til både varm og kold mad. Efter brug kan produkterne smides i kompostbunken eller i det kommunale kompost-anlæg. Det tager kun jordens mikroorganismer cirka 64 dage at omdanne produkterne til muld i naturen, alt afhængigt af vejret.

NatureToNatures sortiment omfatter både bestik, kopper, salatbægre, fade og tallerkner produceret af naturlige råvarer som majsstivelse, bambus, palmeblade, træ og sukkerrørsfibre.

Vores produkter er udført i et unikt design og af høj kvalitet. Vi forhandler en lang række miljøvenlige produkter i vores standard sortiment,  svanemærket men specialfremstiller også gerne emballager efter kundernes ønsker og behov.

NatureToNature samarbejder med forskellige leverandør.Vores mission er at give vores kunder et komplet miljøvenligt sortiment, som opfylder alle krav til kvalitet, æstetik og pris.


Kontakt os gerne for rådgivning eller hjælp