Facebook Pixel

Persondatapolitik

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. Den data du opgiver når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos NatureToNature Nordic ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Bogholderiet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. NatureToNature Nordic ApS har IKKE adgang til Deres kontooplysninger. Den dataansvarlige er NatureToNature Nordic ApS.

Som registreret hos NatureToNature har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NatureToNature via e-mail: info@naturetonature.dk

 

Logning og statistik

Logstatistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butik anvendes logstatistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

Som regel gemmes log-informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billede af butikkens besøgsmønster og udvikling over tid.

 

Nyhedsbrev

Oplysninger og statistik der indsamles i forbindelse med NatureToNatures nyhedsbrev opbevares i op til 5 år og beskyttes imod overdragelse til tredjepart. Data bruges alene til målrettet formidling og digital markedsføring af NatureToNatures servicetilbud og produkter til medlemmer af klubben og modtagere af nyhedsmail.

 

Cookies

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer. Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores webbutik.

Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og den kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk, kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan slette dine cookies på din computer. I Internet Explorer 6.X slettes cookies under menuen ”Funktioner”, ”Internetindstillinger”, ”Slet cookies”.