Rengøring

Rengøring

Vi har indledt et samarbejde med Premiere Products i England. De har over 90 års erfaring inden for rengøringsprodukter, med stort fokus på at producere miljøvenlige produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vi forhandler 3 forskellige serier med udvalgte produkter der dækker alle behov indenfor rengøring.

 

Premiere serien

Premiere serien er flagskibet indenfor rengøringsprodukter. Sortimentet spænder fra desinfektionsmidler og affedtningsmidler til håndsæbe.

Alle produkterne er af højeste kvalitet hvilket gør at der ikke skal bruges ret meget af hvert produkt før det giver et skinnede rent resultat. Dette skåner både miljø og pengepung. 

 

Ecoforce serien

Ecoforce serien er det miljøvenlige valg som leverer enestående resultater. Ecoforce produkterne er tildelt det officielle europæiske miljømærke Ecolabel (EU-blomsten) som stiller skrappe krav til både funktion og effektivitet samtidig med at der er høje krav om reducering af miljøskadelige stoffer og biologisk nedbrydelighed. Produkterne gennemgår em omfattende certificeringsproces med dokumentation og kontrol af, at de lever op til de fastsatte krav. Dette gør at man kan vælge disse produkter med god samvittighed.

 

Pro value serien

Pro value serien er det prisbillige alternativ til dem der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Sortimentet er farvekodet med ikoner for at lette produkt identifikationen.

 

Alle produkterne kan købes i vores webshop.